458

PUBLICERAT DEN: 2010-09-29 KLOCKAN: 13:42:40
så många inlägg i bloggen har jag gjort sen jag startade den, undra va jag skrev precis där i början?
Utan tvekan kommer jag skriva ut bloggen, sätta in den i ett fint album och lägga på ett speciellt ställe.

Snart dags för jobb, på ICA idag. Vill knappt gå från lägenheten dock för det doftar kanelbullar som jag gjort idag på förmiddagen, muums!

Ikväll blir de hyrfilm och smakprov av bullarna :)

Min nya växt

PUBLICERAT DEN: 2010-09-28 KLOCKAN: 12:34:08
Igår när jag va en snabbis inne på Kvantum i stan köpte jag en blomma, eller en växt kanske man ska kalla det. En grön som typ hänger ner på ena sidan av krukan.. ja ni förstår.
Jag har nämligen en kruka som har stått tom och velat ha en blomma i sig ett tag och nu tyckte jag att det va dags, och väldans va bra det blev! Krukan fick en ny plats och den gör sig riktigt bra där! Hehe :)

Sitter med en kopp kaffe innan jobbet som börjar kl 13, jobbar bara fyra timmar idag. Efter jobbet ska jag åka till Landvetter och hämta två pepparkakor, vilket dom lär vara mina små päron :)


En annan sak jag tänkt på.. det är att skriva ut inläggen på bloggen och göra dom till någon fin klippbok, med bilder osv.. har ju skrivit ett tag nu, med uppehåll emellanåt givetvis, men ändå. Tiden i London tex. kan vara kul att gå tillbaka och läsa ibland.. :)

Det händer grejer nu!

PUBLICERAT DEN: 2010-09-23 KLOCKAN: 19:35:50
Ja visst har det hänt saker på sistone, så en uppdatering sitter på sin plats :)

Vet inte i vilken ände jag ska börja bara..
Jag har slutat jobba på Laxbutiken - anledning: Det fanns inte tillräckligt med tider, cheferna behandlar sina anställda orättvist och restaurangyrket var inte min grej!

Sökte jobb och visade framfötterna rejält på ICA i Tvååker vilket ledde till att jag nu har fått en tjänst, på just nu ca 50% men som senare kommer bli lite mer fasta tider när en kollega går i pension... att vara framåt och veta vad man vill lönar sig! Dessutom får jag arbeta med min lillasyster vilket visade sig gå riktigt bra... hon va lite skeptisk till det i början ;)
Kände att 50% ,vilket blev säkert idag att jag kommer få, kanske inte räcker, (innan hade jag bara extra tider), därför sökte jag jobb på Hembo, som är ett hemtjänstföretag i Varberg - och vips - det tim-viket var mitt också :)

SÅ! 50% på Ica, och vid behov - dessutom vikariera inom hemtjänsten ibland, kanske någon dag i veckan :)
Hemtjänsten är nog dessutom en bra erfarenhet inför mitt kommande yrke - ambulanssjukvårdare :)

Det har gått bra på sistone. Och det känns riktigt bra... men visst tänker man tanken - kommer det kanske vända snart också? Kan det gå för bra?


Tittut...

PUBLICERAT DEN: 2010-09-22 KLOCKAN: 08:03:05
Några trogna läsare kvar? :)

RSS 2.0