Östermalm, Stockholm

PUBLICERAT DEN: 2009-03-31 KLOCKAN: 22:22:47
Sitter och pratar med syster på skype , mycket skratt :)
Ikväll är jag barnvakt åt Helenas systers barn, Lara och Nikola. Dom sover gott och jag hoppas dom inte vaknar.. för imorgon har jag lite sovmorgon :)

Har fått shoppat lite idag, fick ju ett presentkort på Gina Tricot i julas av mina päron så det spenderade jag en del av idag. fick köpt en klänning och en body :) Mucho fint !
Fick sett Stureplan bland annat när jag gick och jag hittade, riktigt stolt över mig själv, för jag hittade hem också..
Vädret har vart underbart idag, solen har vart framme hela dagen och det har vart varmt och skönt.

Tillbaka till babysittandet, har en svensk skvallertidning och lösgodis - som jag har saknat det :)

Sleep tight !

Stockholm

PUBLICERAT DEN: 2009-03-30 KLOCKAN: 15:44:02
HEJ!
Sitter i Stockholm nu, vi bor på Östermalm - jag hos Helenas syster och Helena och barnen hos Helenas föräldrar. Funkar utmärkt.. att vara i Sverige är super=)

Upp i ottan

PUBLICERAT DEN: 2009-03-27 KLOCKAN: 22:40:21
Alarmet på mobilen är satt på 04.50 nu, och jag ser inte direkt fram emot att gå upp så tidigt.. buhu.
Men vad gör man inte, jag ska ju få se el Stockholmo i nästan en hel veckan och dessutom bo mitt i city :)

Det värsta just nu är väl att jag inte är trött.. varför är det alltid så - när man verkligen behöver några extra timmars sömn och tänker gå och lägga sig lite tidigare än man brukar - då är man inte trött eller så kan man helt enkelt inte somna..
Men jag ska försöka, får väl se hur det går.

Vet inte om jag kommer ha tillgång till internet i Stockholm, men jag tror jag ska kunna komma in och uppdatera nån gång för jag vet att jag ska vara barnvakt nån kväll så ... annars kan vi ju ringas :) Ska bli kul att höra era röster så se till att ringa nu ;)
Vi hörs!

resfebern kryper sig på..

PUBLICERAT DEN: 2009-03-27 KLOCKAN: 20:37:43
Oj va jag är nöjd med min nya frisyr och färg, Hanna gjorde verkligen ett superbra jobb - IGEN! Och jag är fortfarande förvånad att hon kan vara så duktig för att vara 18 år gammal. Det är inte dåligt.

Imorgon bär det av till Stockholm! Vi ska vara där tills nästa fredag, och jag tror ärligt talat att jag börjar få lite resfeber.. Igår kväll när jag skulle sova hade jag nån konstig känsla, inte illamående men något sånt ändå.. vet inte va det va men det va obehagligt.
Hoppas det inte kommer ikväll bara.. för imorgon ska jag upp vid fem, ska försöka komma härifrån vid halv sex.. och jag hoppas innerligt att jag fått med mig allt jag behöver. Pass? Japp, nerpackat :)
Det snöar tydligen i Stockholm, vilket känns ganska långt borta när vi har nästintill vår här.
Men det ska blir roligt, komma bort lite från rutinerna här och vara med familjen i en annan stad och annan miljö - dessutom Sverige :)
Jag kommer ha min svenska mobil med mig också, så känn er fria att slå en pling - skulle bli jätteglad :)


Torsdag

PUBLICERAT DEN: 2009-03-26 KLOCKAN: 20:57:28
Nyss hemkommer från gymmet, jag cyklade och satte mig sen i superbastun. Läste lite mer om den idag, och man ska tydligen kunna använda den bastun som vanlig träning, eller om man vill som en del av sin träning för kroppen mår bra på samma sätt.
När jag satt därinne och inte minst när jag kom hem kände jag mig väldigt hungrig, och vi käkade middag precis innan jag gick ner till gymmet (!?)... kan det bero på att superbastun brännt ett gäng kalorier åt mig tro? ;)

Imorgon, då bär det av till Hanna - klippning och nya fina blonda slingor inför våren! Underbart. Jag älskar att gå till frisören, finns det nått bättre.. ja, klart det finns men det är nästan på min topp-10 lista över saker jag tycker om att göra.

Längtar hem nu, hoppas ni har laddat för jag kommer umgås med er tills ni tröttnar på mig ;)

JENNY

PUBLICERAT DEN: 2009-03-25 KLOCKAN: 12:38:39

GRATTIS KÄRA SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN :)



Chinatown!

PUBLICERAT DEN: 2009-03-24 KLOCKAN: 10:07:50
Imorse när jag vaknade kändes det som att det va helg, tror det berodde mest för att alla barnen va vakna när min klocka ringde vid sju. Det hör inte til vanligheterna, men jag la dom igår och dom somnade i bra tid så dom va nog utvilade ;)
Idag ska vi till kyrkan, sista gången nu vi kan gå dit på ett par veckor så det ska bli roligt.
Ska gå till gymmet ikväll tänkte jag, nu har det inte blivit på några dagar och jag vill hinna träna mycket nu ju innan vi åker iväg på alla äventyr vi ska på , då kan jag ju inte träna...

Igår träffade jag Hanna :) Vi gick till Chinatown och käkade lunch, evigheter sen jag käkade kinamat och det va riktigt gott. Vi käkade buffe så vi nästintill rullade ut genom restaurangen sen..
Efteråt skulle jag hämta flickorna och när jag va på väg mot bussen , och nästan framme kommer jag på att jag glömt min väska kvar på restaurangen... är det inte typiskt mig?
Jag sprang tillbaka och den hängde kvar på stolen där jag suttit som tur va. Ännu mera tur hade jag när jag såg att bussen jag skulle ta gick på gatan därutanför också, och jag behövde inte gå ner till Piccadilly dit jag först hade gått... :)

Fram i tid ner till Fulham Road kom jag och efter PP hade vi playdate med Emelia C/O.. mucho trevlo!

Mucho att göra.. :)

PUBLICERAT DEN: 2009-03-23 KLOCKAN: 11:07:22
Idag har jag mycket planerat och mycket att göra, gött är det!
Mest för att då går dagarna fort fram till lördag då vi åker till Stockholm!
Om en timme ungefär ska jag träffa Hanna, frisören som föresten ska fixa mitt hår på fredag. Vi ska ta en fika och kanske lite shopping på Oxford Street :)
Vid två ska jag hämta flickorna och sen blir det playdate med Emelia, Arvid och Elsa - va längesen nu så barnen kommer nog gilla det. Hoppas det blir lite bättre väder bara så man kan vara ute - blåser kallt idag :/
Ikväll när vi kommit hem ska Helena på föräldramöte eller nått på skolan så då blir det barnvakt i ett par timmar..

Ne, dags och göra mig i ordning!

PUSS!

Picnic!!

PUBLICERAT DEN: 2009-03-22 KLOCKAN: 12:21:43
Morrn Morrn. Solen skiner även idag!
Strax hoppa in i duschen, sen kommer Linnea hit och vi ska gå och handla picnic för att sen sätta oss i Hyde Park i det fina vädret :)
Familjen är hos vänner på landet idag, känns gott att vara lite själv här.
Vi hörs senare idag!

-Min hemlängtan är större än nånsin just nu-

Så ska det låta

PUBLICERAT DEN: 2009-03-21 KLOCKAN: 20:35:47
Jag vet inte vad det är, men man blir glad när man ser detta program..
Jag tror det beror mest på musik och självklart att Peter Settman är så sjukt bra !!



Min Pylle

PUBLICERAT DEN: 2009-03-21 KLOCKAN: 18:51:26

Du är min bästa vän



Lördag

PUBLICERAT DEN: 2009-03-21 KLOCKAN: 14:14:13
Så där, nu har jag duschat, käkat lunch och fixat lite mer med planeringen inför att familjen kommer hit - kommer bli guld. Jag har hittat mysiga grejer vi ska hitta på :)  Hoppas ni kommer att tycka om det.
Ska göra mig i ordning nu för att gå ut i det fina vårvädret , ska gå ner till gymmet en snabbis och prata med dom och sen blir det lite shopping.
Jag har sovit jättegott i natt och är riktigt utvilad, somnade vid 10 igår och vaknade idag vid nio så jag har fått mina skönhetstimmar med råge.

Ikväll blir det bio med Emma :)

Hoppas ni får en ljuvlig lördag! Seee yoouuu soon !
Ska ta med kameran ut så ni får se hur fint här är =)

Fixing, Fixing!

PUBLICERAT DEN: 2009-03-20 KLOCKAN: 12:04:40
Sitter i storarummet, lyssnar på Arvingarna och håller på att planera massor inför dom kommande veckorna. Det är mycket som ska hinnas med nu och grejer som ska fixas.
Mest pill är det med att pussla ihop allt vi ska hinna med när mamma, pappa och Anna är här. Vill hinna visa dom så mycket som möjligt men samtidigt ha tid att bara umgås.
Har två block här med kladdpapper skrivna med grejer vi ska göra och när vi ska göra dom. Föresten, ni som bor här i London nu och läser - har ni några tips på grejer man kan hitta på? Har säkert glömt nått..

Åker till Stockholm om en vecka med, där vi är i en vecka för att hälsa på lite släkt till familjen - hoppas på lite shopping när man är där :)  Dagen efter vi kommer hem därifrån kommer min familj hit...


Men det är bara att bita ihop - Kom på för en stund sen att det snart är 1:a april! Hehe, bus är nog det roligaste som finns.

Och dessutom - 18 dagar till Sverige !

Jag tog visst fel, Oops.

PUBLICERAT DEN: 2009-03-19 KLOCKAN: 21:49:09
Just det ja, blev ganska skraj innan. Jag skulle tvätta bort sminket, och har en speciell vätska som är för ögonmakeup. Jag tog en pads och lite sånt på och började gnugga med det började svida som satan och typ kännas bedövande... Skäljde med vatten och det va bra, men dum som jag va tog jag samma igen och när jag satt den andra padsen till ögat kände jag lukten - jag hade tagit nagellacks-borttagning!
Fasen va jag sköjlde ögonen efter det... Kan det vara farligt tro. Jag ser iallafall som vanligt och känner ingen i ögonen nu.

Snart helg igen

PUBLICERAT DEN: 2009-03-19 KLOCKAN: 21:17:22
Soligt ännu en dag, vi börjar bli lite bortskämda här i London nu!
Jobbat en del idag, vart ute hela dagen lång.

Snart åker jag till Sverige, och jag har en känsla av att det kommer vara svårare än tidigare att lämna allt i Sverige en tredje gång för att åka hit igen.  Men vi får se, hur det känns då. En dag i taget.

Min helg kommer bli lugn, eventuellt bio på lördag bara. Måste spara pengar. Jag har en vecka i Stockholm, en helg med familjen i London och en vecka i vackra Varberg att ha råd med.


RSS 2.0