En dag jag sett fram emot

PUBLICERAT DEN: 2009-04-30 KLOCKAN: 10:23:09
Snart ska jag sätta mig på cyklen för att åka till Lerjans dagis och jobba :) Börjar klockan 11 och jobbar till 17. Ska bli riktigt roligt att börja jobba igen, jag har ju haft lite semester nu vilket har varit välbehövligt :)
Senare ikväll blir det grillning med ett gott gäng och efter det Grand i Falkenberg, kommer bli en kanondag - det känner jag på mig!
Jag har sånt pirr i magen som man hade ibland när man va liten, när man längtade till något som va nära... tihi.

Jag har drömt mardrömmar nu två nätter i rad, inte kul alls.. blir rädd och kan inte sova.. men jag hoppas att det blir bättre snart, mycket roligare att drömma om något fint ju :)

  




Måndagskväll.,

PUBLICERAT DEN: 2009-04-27 KLOCKAN: 22:54:57
Sitter här, lyssnar på lite go musik och tar det lungt. Jag gick en promenad med Alma ikväll och det va riktigt skönt, regnade lite och vi fick pratat av oss massor, jag älskar att prata - måste få prata av mig. Mår så mycket bättre av det och jag har lärt mig att det bästa är att vara ärlig direkt istället för att bära på saker inom sig.

Imorgon ska jag till Blodcentralen här i Varberg för att göra ett blodtest. Jag är inte så nervös ännu men det kommer nog, säkerligen.. När jag har flyttat till min lägenhet igen och känner att jag har råd med det ska jag skaffa mig ett fadderbarn :)

Jag kan säga det om och om igen, men jag kan aldrig säga det för många gånger - jag älskar att vara hemma bland mina underbara vänner. Jag kunde inte göra ett bättre beslut än att åka hem, jag ångrar det inte en sekund.



Min helg

PUBLICERAT DEN: 2009-04-27 KLOCKAN: 15:27:45
Hej :)
Jag har haft en jättebra helg. I fredags grillade vi hemma hos Therese. Jag , Therese , Alma och Ida. Mys på hög nivå och massa tjejsnack!
Fram med grillen även på lördagskvällen men denna gången hemma hos Andreas. Jag hade gjort Tzatziki och en sallad men tzatsikin rördes inte... några klyftor vitlök för mycket i den så ingen vågade prova ;)
Dans och roligheter innan vi åkte gammal saab in till krogen i Varberg. Roligt folk ut och massa skratt! :)

Idag fyller mitt gudbarn Anton nio år, han har blivit stora pojken nu :) Vi va där på kalas igår. God mat och tårta, yummie!

Jag har sökt lite jobb idag, vikariejobb som jag hoppas blir en del nu innan sommaren så man får upp ekonomin ett par nivåer, eftersom den nu är nära botten. Visst är det jobbigt, att man inte har pengar så man kan hitta på det man vill?
Jag ser detta som en liten semester för mig, jag kommer inte ha någon semester i sommar så jag tar den nu :) Långa sovmorgnar och jag kan ta dagen precis som den kommer - underbart.

Nu ska jag göra mig i ordning, ska iväg och träffa Malin :)

en solig dag

PUBLICERAT DEN: 2009-04-24 KLOCKAN: 17:27:49
Jag är nyss hemkommen, har varit med Therese hela eftermiddagen, vi va en sväng på stan och på systemet och sen har vi suttit i solen utanför hennes lägenhet och bara pratat och gottat oss :)
I förmiddags va jag och mamma på gekås, köpte ett nagellack och present till mitt gudbarn som fyller hela nio bast på måndag, helt otroligt va tiden går fort!!

Ikväll blir det grilning hos Therese med Alma :)

Va gööör ni andra i helgen ? :)

En droppe blod

PUBLICERAT DEN: 2009-04-23 KLOCKAN: 16:49:26
Jag anmälde mig för att bli blodgivare igår, och jag har redan fått en tid för att komma dit och gör en test, redan nu på tisdag. Jag råder alla som kan att bli blodgivare eftersom det kan hjälpa så mycket. Jag visste inte förren jag läst på deras hemsida att blod bara kan förvaras i sex veckor, då ringde en klocka i mitt huvud att alla borde hjälpa till.
Så är du inte blodgivare idag, bli det. Det är enkelt och gratis!

Fyra gånger om året går man dit och jag har sprutskräck utan dess like, men jag ska bita ihop, ta mig i kragen och tänka på de liv man kan rädda genom att offra några minuter och ge en del av sig själv till en annan människa.

Jag köpte två majblommor idag också. Många goda gärningar på kort tid, känns underbart.

Hemma

PUBLICERAT DEN: 2009-04-23 KLOCKAN: 11:32:21
Allt känns jättebra att vara i Sverige och i Tvååker, jag stortrivs! :)
Har träffat lite kompisar senaste dagarna och mest bara njutit av att ha riktig ledighet ett tag. I sommar blir det ju som sagt jobb på mitt gamla jobb, det blir även lite vikariat på dagis bland annat. Det ska bli skönt att ha ett arbete som man går till och går hem ifrån, så man kan skilja på arbete och fritid.
Igår ringde jag Sanna , ringde från skyddat nummer och låtsades att jag va i London fortfarande. Hon gick på hela mitt teaterspel och jag frågade vad hon gjorde. Hon va på väg till en kompis så jag ringde denna kompis som va My och frågade om jag kunde få komma och våldgästa! Det gick så klart bra och Sanna fick sig en smärre chock när jag steg över tröskeln! Riktigt roligt att överaska och underbart att ses igen :)

Idag är jag och lillasyster hemma, vi ska snart åka och handla lite mat och sen åka och sola :)
Det blir en promenad nere vid havet innan det, det va ett tag sen och jag har saknat det !


Några timmar kvar..

PUBLICERAT DEN: 2009-04-20 KLOCKAN: 11:51:14
Nu är det inte lång tid kvar innan jag landar på svensk mark, packningen är typ klar. Men jag vill inte ha övervikt!!! :(
Igår va jag ute i parken först på dagen med Emma och Emma, köpte fika på Wholefoods och gick sen och satte oss i solen i Kensington Gardens, jättemysigt.
Emelia kom sen till mig och vi satte oss på en uteservering och tjötade om allt och inget , som vanligt :)

Kvällen tillbringades tillsammans med Emma och Emma, vi gick till 'Pitcher and Piano' och tog ett par öl. Hade jättetrevligt och man kommer sakna kompisarna man fått här i London jättemycket.

Dagens planer är att skriva ut mitt boardingkort - vilket jag inte får glömma!! , jag ska kanske träffa Emelia ikväll och Emma en stund nu på dagen. Lämna in busskortet ska jag också komma ihåg.. jaa en del att tänka på som sagt, men de ska nog gå bra ! :)

Min kusin fick en liten son igår föresten, en liten Leo :)

Söndag

PUBLICERAT DEN: 2009-04-19 KLOCKAN: 13:01:55
Jag kommer inte att jobba mera nu för familjen , jag kommer att åka hem på tisdag och börja ett nytt liv. Detta känns otroligt bra och jag är mycket gladare.
Idag ska jag träffa Emma och Emma på en fika vid tre och senare i eftermiddag ska jag träffa Emelia :)
Några personer har man kommit riktigt nära här och det känns bra, jag hoppas att man kommer att kunna fortsätta att hålla kontakten i framtiden också.

Packningen är nästan klar, det är mycket klur och man vill ju inte ha för mycket övervikt. Övervikt blir så förbaskat dyrt så helst vill man ju slippa det... Och det är inte klokt hur mycket grejer man samlar på sig under tiden här.
Jag har varit här i ca sju månader nu, det har varit sju jättebra månader och jag ångrar inte för en sekund att jag tog chansen att få åka hit.
Jag har lärt mig massor om mig själv och blivit starkare som person.
Jag är glad att familjen gav just mig chansen till detta.

Nu blir det sommaren i Varberg, umgås med alla underbara vänner som jag har saknat så mycket. Många planer inför sommaren och jag har även jobb :) Min sommar kommer bli den bästa.

Homecoming

PUBLICERAT DEN: 2009-04-18 KLOCKAN: 19:54:40
Jahopp, min vistelse blev, som jag hade förutspått inte så långvarig.
Min resa hem kommer bli redan nu på tisdag morgon - och det känns riktigt bra. Anledningarna till detta är många men framför allt så har jag tröttnat på situationen jag lever i , jag bor hemma hos andra som jag arbetar åt, anpassar mig till och måste finnas till hands för hela tiden.
Jag kom hit för min skull, för att jag behövde och ville det - nu är jag inte här av dom anledningarna.
Därför är det dags att åka hem till vackra Varberg igen.

Dagen har jag tillbringat med att börja packa lite smått, det är mycket grejer man har och en del kommer jag nog att göra mig av med innan jag åker. Har en del onödigt skit.

Ikväll blir det film och godis. Köpte en Cocacola innan vilket va sjukt längesen - men har nästan ont i magen nu efter det ... dricker nästan aldrig läsk. Och det är ju iochförsig bra :)

Det snurrar i min skalle.. men inte av bakfylla.

PUBLICERAT DEN: 2009-04-16 KLOCKAN: 11:51:34
En lång tid nu utan så mycket bloggande. Jag kom tillbaka hit till London i tisdags kväll och jag måste medge att allt inte känns som det gjorde förut. Men vi får se, som det ser ut nu blir min vistelse här inte så långvarig.
Emelia va här igår och jag fick pratat av mig lite, eller rättare sagt vi fick pratat av oss. Vi har lite samma åsikter och befinner oss i samma situation så det är skönt att prata med någon som förstår.

Idag blir det lite jobb nu runt lunch och sen är jag ledig eftermiddagen - då blir det fika med Emelia. Ni förstår nog inte hur skönt det är att komma utanför huset och bara vara.
Jag uppskattar mycket mera nu att vara ensam, bara vara jag och kunna göra som jag vill och tycker. Ensam är man inte så mycket här även om man är ledig så man måste ta vara på tillfällena som kommer.

Min vecka i Sverige va helt underbar, kunde inte bli bättre - det va massa vänner, fest och roligheter. Jag hade en fantastisk vecka och jag saknar er alla så himla mycket!


Hemma i Rönnås

PUBLICERAT DEN: 2009-04-09 KLOCKAN: 11:33:44
Hej :)
Jag kom hem redan i förrgår men jag har haft massor att göra så bloggen har fått ligga på det torra lite.
Sitter just nu och väntar på att Pylle ska komma, vi ska åka in till stan till restaurang Peder för att käka lunch, min lillasyrra går Hotel/Restaurang så hon ska servera oss :)
Hela förmiddagen har jag städat huset, börjar bli klar snart. Anledningen till det är att mina närmaste tjejer kommer hit ikväll på middag. Jag ska bjuda på baconinlindad kycklingfile med ris - kommer bli supergott.

Igår åkte jag hemifrån vid nio och va inte hemma förren tio på kvällen. Jag och min syrra Jenny och hennes dotter Elsa åkte upp till farmor och farfar för att hälsa på. När jag kom hem åkte jag över till storasyster nummer två och till hennes små Oliwer och Nowa. Kvällen spenderades med Alma framför tvn med godis :)
Jättemysig dag :)

Nu blir jag snart upphämtad, dax att kila!

Ikväll kommer de!

PUBLICERAT DEN: 2009-04-04 KLOCKAN: 10:32:17
Min sovmorgon va inte så mycket att hänga i granen, jag vaknade halv nio. Men känner mig utvilad så det räknas kanske ändå.
Sitter och käkar frulle nu och lyssnar på lite musik, gott att kunna ha hur högt man vill och kunna lyssna på vad man vill.
Om en stund ska jag åka ner till Victoria för att köpa biljetter till oss för buss till och från flygplatsen och fixa busskort till familjen.
Vill åka till Westfield och se om jag hittar en vårjacka med men vet inte om jag har lust att åka dit idag, en lördag och massa folk..
Jag har börjat värdesätta jättemycket att vara ensam och ha egentid, vilket jag känner att jag har chansen till idag - när jag fixat allt jag ska förståss.
Därför får nog faktiskt vårjackan vänta lite.

Skansen

PUBLICERAT DEN: 2009-04-04 KLOCKAN: 00:16:11
Här kommer bilder från när vi va på Skansen i Stockholm, underbart vackert är där och det fanns massor med fina djur. En dröm gick i uppfyllelse - jag har alltid velat se riktiga krokodiler, och det har jag fått göra nu :) Vill se dom på 'riktigt' där dom lever, i en flod typ och verkligen komma nära inpå men detta duger gott så länge :)

   
Solliden där 'Allsång på skansen' spelas in..

      

               

Anakondor, älgar, olika ormar, krokodiler, babianer, björnar, sälar m.m



Ensam hemma

PUBLICERAT DEN: 2009-04-03 KLOCKAN: 22:11:30
Hej hopp, nu har familjen åkt och jag är ensam här nu.. känns hur bra som helst, jag kan göra vad jag vill och behöver inte anpassa mig efter någon. Helt underbart.
Jag har vart å handlat lite nu ikväll och nu sitter jag vid datorn och uppdaterar mig lite om va som händer överallt, har ju inte haft tillgång till dator så mycket i Stockholm.

Imorgon kommer mina päron och lillsyrran hit :) Och jag har tusen grejer att göra imorgon känns det som.. ska fixa biljetter till buss tur/retur flygplatsen, buss/tub kort... och massa annat .
MEN. Jag ska ta mig en lång sovmorgon ändå, för en sådan är otroligt sällsynta nuförtiden. Så det tänkte jag unna mig.

Föresten. Brukar 2 åringar kunna räkna till 13 ?!
Jag bor med en som kan, och jag blev riktigt chockad när jag hörde det första gången. Såklart hade hon ju lite "fel" uttal men man hörde vilken siffra hon sa och hon hoppade bara över nummer 3 :)
Det lät typ et, tåå, fyjja, fem, sess, suuu,.. osv. Hur gulligt som helst.

Grattis farfar som fyller 98 år idag!

God Morgon!

PUBLICERAT DEN: 2009-04-02 KLOCKAN: 08:55:05
Nu dag, och sista dagen för oss här i Stockholm.
Jag ska snart gå bort till Helena och barnen för att ta med mig dom till parken nu på förmiddagen, sen har jag ledigt resten av dagen :)
Vet inte ännu vad jag ska göra, det får vi se.
Ska bli gott att komma tillbaka till London faktiskt, mest för att familjen kommer på lördag. Ska bli kul att träffa dom och se vad dom tycker om London :)

Nu måste jag kila!

RSS 2.0