Alla reagerar så olika..

PUBLICERAT DEN: 2009-12-31 KLOCKAN: 07:37:27
När det händer något hemskt så tar man det på olika sätt. För mig tar det en dag eller två för att verkligen förstå vad som hänt, för att förstå hur illa det kunde ha varit och hur mycket personen eller personerna som va med om det betyder för en.
Det slog mig nu hur illa olyckan Malin, Johan och de andra var med om egenligen var.. Och det slog mig nu hur många tre operationer egentligen är. Att göra tre operationer på två dagar...

Tänker på er hela tiden, det går inte en minut. Jag saknar er. Imorgon ska jag åka och hälsa på Malin, och jag hoppas så klart få träffa Johan också.

Ska åka till jobbet om någon timma, vi har öppet till två idag så det blir en kortisdag. Hem och göra sig i ordning för kvällen! Jag och My dukade så fint igår, hoppas och tror att alla kommer bli supernöjda! :)

Gott nytt år på er.

Massa kärlek till Johan och Malin <3
Johan, Lisa och Linus

Just det ja!

PUBLICERAT DEN: 2009-12-20 KLOCKAN: 22:19:08
Lite ny design här på bloggen, Mys lillasyrra har hjälpt mig. Tack underbara du :) Det blev jättebra!


Äntligen ligger snön vit!

PUBLICERAT DEN: 2009-12-20 KLOCKAN: 22:18:00
Jag blir som ett barn när jag ser snön falla, helt underbart! :)
Nyss kommit hem från Malin, vi har varit där några tjejer och spelat spel , druckit glögg och bytt paket :) Fick en jättesöt tomte! Perfekt eftersom att jag inte hade så många tomtar som jag trodde när jag rotade hemma i Rönnås.

Snart dags för sängen, ska kolla om det e nått bra på tv:n. Har trettiotvå timmar nu på tre dagar innan julafton att jobba mig igenom. Så sömn kan vara välbehövligt :)

Helgens bästa : Min Pylle har kommit hem över jul :)


GODNATT ! :)

Vad är det för fel på folk?

PUBLICERAT DEN: 2009-12-13 KLOCKAN: 21:11:00
Idag har jag varit arg. Och besviken. Men mest fattar jag inte vad problemet är.
Jag och My ska ha fest på nyår, vi bjuder in folk, anmälan är bindande och vi har en bra lokal och festen kommer bli höjdpunkten på året.
Men eftersom vi inte blev så många vi ville blivit så fick vi ställa in. Vi ska nu vara hos Andreas istället och vi har bjudit in de personer som vi står närmast, vi kan inte vara lika många heller tyvärr.
Nu till grejen.
Nu. Jag nu - två veckor försent, kommer personer och avanmäler sig, det kommer folk som vill komma och undrar varför dom inte hört något.. Men hallå-  ni anmälde er inte från början, och då tar vi ju så klart för givet att ni inte kommer ?!
Gaah. Jag ska aldrig mera ha fest på nyår för folk kan inte sluta vela. Man tror att man kan gå på största festen med alla man känner och det kommer bli sååå bra. Men det blir det inte. Om man inte fixar det själv. Och nu gjorde vi det, vi anordnade, men det sket sig. Det blev inte som vi först tänkt oss så vi fick tänka om. På grund av att vissa inte kan bestämma och boka upp sig på nyår 'ifall det kommer upp något annat'.. det säger dom inte men man fattar att det är så tänket går.

Nog om det.. vi kommer ha årets fest ändå. Men dom som kommer eftersom dom anmält sig och med dom som ser fram emot och uppskattar att vi fixar och lägger ner tid på att göra den här festen så bra som möjligt.


Läste precis min systers blogg.. Paulines. Och blev påmind om att det är en speciell dag idag. Vår bror Andreas skulle blivit 23 år gammal idag. Tänker mycket på honom <3 Grattis på födelsedagen storebror.

Adventsstäd.. halvvägs till tredje advent.

PUBLICERAT DEN: 2009-12-09 KLOCKAN: 10:38:48
Som ni kanske ser så är min design som jag hade borta. Det va gamla bilder och om jag vill börja blogga igen så vill jag ha en fin design som jag trivs med, en ny design att börja om i :)
Så en ny design kommer, snart! Kommer skriva lite då och då fram tills dess såklart. Alla tjatar så ;) hehe.

Idag pågår storstädning på Björkängsvägen! Täcken och madrasser luftas, tvättmaskinen går på fulvarv, golven skuras och jag själv ska också snart bli ren genom att ta en uppfräschande dusch! Adventsstädningen skulle man väl kunna säga att detta är :)


en tredjedel närmare jul

PUBLICERAT DEN: 2009-12-08 KLOCKAN: 23:10:05
Åttonde december. Jobbat idag, ledig imorgon. Den känslan är snudd på oslagbar :)
Och lediga dagar som vanligt brukar bli fullproppade med grejs.
Dagarna på jobbet går segare nu än dom gjort innan, vi har lite 'lågsäsong' nu så det är inte lika mycket att göra. Men trots det går dom förvånandsvärt fort. Lite konstigt.
Eftersom jag jobbar själv i delen där jag är så är det inte så kul när det e lungt från kunder.. men det går fort till våren, då drar det igång igen! Kanske kan vara skönt med lite 'vila' ?!  =)


Dagens låttips =) Lady GaGa - Bad Romance - utan tvekan!
och alla julsånger förståss.. dom går varma i mina highspeakers nu vill jag lova!

1 December

PUBLICERAT DEN: 2009-12-01 KLOCKAN: 22:13:12
Inne på sista månaden nu för detta året. Va fort det har gått, känns inte som att det va längesen solen gassade och man firade att sommaren va här!
Tiden går fort, bäst att ta vara på den.

Idag har varit en rätt lugn dag, jag har vart ledig och njutit av det fullt ut! Nu har jag 33 timmar framför mig innan det blir ledig helg :)
Va hos frissan igår, men blev tyvärr missnöjd! Blekte håret men det blev gulaktigt så vi bestämde att jag skulle komma tillbaka idag, vilket jag gjorde. Och velig som jag är så blekte vi inte det igen för jag kände mig så blek i det superljusa håret som det faktiskt var. Så vi gick åt andra hållet och tada! Jag är numera brunett! :)
Känns superbra!


RSS 2.0