När man väl är ledig..

PUBLICERAT DEN: 2009-09-23 KLOCKAN: 18:15:50
Visst är det typiskt, jag har nu jobbat sex dagar i rad. Innan det va jag ledig en dag och jobbade åtta dagar i rad innan det igen. Nu är jag ledig idag - och gissa vad, jo jag blir förkyld. Det är inte så farligt ännu, och jag hoppas inte att de blir värre men det kommer alltid när man väl slappnar av och är ledig.
Så dagen har varit lugn, tog en promenad med Alma i eftermiddag, himmlen hann öppna sig - så vi sprang sista biten hem. Fick även sett en älgkalv, jag ville ta kort men Alma röt till på mig att vi måste gå för man kan aldrig veta vart mamman e och hon kan vara aggressiv om vi kommer för nära ungen, för vi va typ 10 m från. Det låg nog nått i de hon sa, så ner i fickan igen med turistkameran.. haha vilken tönt jag är.

Tänkte gått på spinning ikväll, Tvååkers gymnastik har spinning och boxning ons och torsdagar som jag velat gå på ett tag men inte kunnat pga jobb, och nu är jag förkyld och vill inte riskera att bli sjuk.. det gör ju mer ont än gott.
Så ikväll blir det mys och tv tittande hos Pauline med barnen, lugna gatan vilket är mer än uppskattat.

Och att inte riskera att bli sjuk beror lite på mina planer i helgen, på fredag ska vi ha höstkickoff med Laxbutiken, det blir buffe, fri dryck och sedan utgång i falkenberg, kommer nog bli galet - men kul! :)
Lördagen ska vi ladda om och vänner och kära kommer hit på förfest :)
Kommer bli en kanonhelg!

Nu ska jag åka och hämta Oliwer snart på innebandyträningen,.


Godmorgon Fredag!

PUBLICERAT DEN: 2009-09-18 KLOCKAN: 07:35:20
Sitter och kollar på The Voice, och är klart att gå till jobbet som jag börjar kl åtta. Konsum är det idag och jag jobbar till sex.
Duschen blev nu på morgonen och jag ångrar det inte, blev mycket piggare av de :)

Efter jobbet ikväll ska jag och Frida på bio, vi ska se premiären av andra filmen i Stieg Larson triologin - 'Flickan som leker med elden'. Jag läste böckerna när jag bodde i London, och dom rekomenderar jag varmt, och helst att läsa dom innan man ser filmerna :)



hemma igen

PUBLICERAT DEN: 2009-09-17 KLOCKAN: 22:47:18
Nyss hemkommen, vart jättemysigt hos Malin och Johan. Vi käkade marängsviss, kollade tv och så där. Kvalitetstid.
Sitter och lyssnar på lite musik nu och funderar på om jag ska duscha ikväll eller imorgon bitti, orkar inte just nu men kommer ångra imorgon att jag inte gjorde det ikväll - så va gör man? Får fundera en stund till.

Jag saknar min Pylle nu, bästa du.

Godnatt Sverige

Vin, fest och magont

PUBLICERAT DEN: 2009-09-17 KLOCKAN: 16:41:12
Idag är jag riktigt trött, gick hem lite tidigare från jobbet för jag hade så ont i magen så nu har jag sovit i tre timmar. Det är bättre nu som tur är, så ikväll blir det film med Malin, det va riktigt längesen vi sågs så det är på tiden :)

Igår va vi hemma hos Jessica på jobbet, sex tjejer. Vi käkade god mat och drack vin, snackade skvaller och hade de riktigt mysigt! Det är kul å träffa jobbarkompisarna utanför jobbet också. Och ju mer jag jobbar, träffar jobbarkompisarna och tänker på jobbet är jag glad att jag tackade ja till heltidstjänsten som jag blivit erbjuden - visste ni alla nog inte om :)
De e fest på jobbet nästa vecka igen, vi ska ha en höstkickoff. Käka mat, jobbet bjuder på och även drickat till, så blir de möte om nya ideer och lösningar. Blir nog super.

Nu e de dax för en dusch, saknar Malin nu, hon ska få en stor kram när jag träffar henne!

Pink

PUBLICERAT DEN: 2009-09-10 KLOCKAN: 23:02:48
Denna underbara sångersk, love her! Kommer aldrig tröttna på hennes musik. Det där med musiksmak är rätt konstigt ändå.. Jag kan lyssna på det mesta, lite allsidig men har ändå en del favoriter som alltid finns där, några av dom är Pink, Lars Winnerbäck och Dixie Chicks. Det är dom jag kan alla låtar och kan tänka mig massa konserter utan att tröttna :)

Men just nu är det Pinks kaxiga toner som ljuder ur mina högtalare. Jag tycker om kvinnor som är kaxiga och vågar vara sig själva, säga vad dom tycker och verkligen stå upp för sig själva. Pink är en sån kvinna, jag ser upp till henne. Även Katrin Zytomierska är en sådan dam, henne gillar jag, älskar när hon e med i 'Vakna med the Voice'. Hon bryr sig inte ett skit va andra tycker och tar gärna en fight om det är så. Haha.

Imorgon blir det jobb till två, systembolaget och sen kväll med syskonen, kommer bli en bra dag! :)

Livet är härligt just nu, JAG MÅR BRA!

Tisdag morgon

PUBLICERAT DEN: 2009-09-08 KLOCKAN: 08:55:51
Morgon igen, sitter och tittar på 'Vakna med the Voice', vilket är mitt favvoprgram på morgonen, ett morgonradioprogram som dom filmar och visar på tv:n.. göör roligt :) Jobbar mellan 11-15 idag, sen ska jag träffa Therese senare ikväll.

En sak jag inte förstår , det är Farmville?! Det verkar ha blivit väldans poppis, men jag tycker inte det verkar alls skoj , att sköta en gård genom datorn. Är det kul ?
Har funderat på att testa det men folk verkar ju bli beroende av det eftersom man måste sköta om gården, för annars ruttnar plantorna och det vissnar och har sig.. nej, det är nog inget för mig.

Jag ska köpa ett akvarie med fiskar snart istället, mycket mer top noch!


Det gick snabbare än väntat

PUBLICERAT DEN: 2009-09-07 KLOCKAN: 21:12:10
Jag som trodde att denna dagen skulle vara den längsta ever, men det visade sig att så blev inte fallet. Jag var själv i den delen på jobbet där vi har sill/ost/glass. Det betyder att jag öppnar själv med allt vad det innebär och även stänger själv. Men det är helt okej, att göra det själv alltså. Det värsta är att mellan klockan 3 ca och fram till stängning, speciellt i början av veckorna nu och nu när det blir mindre och mindre att göra, så finns det helt enkelt ingenting att göra. Jag kan inte gå bakom för att diska eller städa eller vad nu som kan behövas för jag får inte lämna stället obemannat.
Så det blir lite segt när man skurat till det blänker, fyllt upp till bristningsgränsen och hälsat och pratat överdrivet med alla kunder (dom få som går förbi..).

Men som sagt dagen har flytit på ändå, vilket e skönt! Jobb imorgon igen, fast bara fyra timmar, gott är det. Hinner för en gångs skull göra något annat än att jobba imorgon :) Imorgon är fjärde dagen av åtta på raken, tror jag skrev fel om de senast, skrev sju dagar i rad... men åtta är de till och med.
Fan att det inte var fel åt andra hållet så det var sex.

I taken lyser stjärnorna

PUBLICERAT DEN: 2009-09-06 KLOCKAN: 22:52:42
Sitter med en kopp te, som jag föresten lärt mig dricka, trot eller ej. Jag har ett grönt te med vanlijsmak och men en skiva citron i, då blir det mkt godare :)
Har precis kollat klart på en film, I taket lyser stjärnorna heter den. Ganska bra faktikst, en svensk film om en tjej som har en cancersjuk mamma. Handlar om hennes liv typ, lite sorglig är den också.

Ensam mamma söker premiär ikväll, älskar de svenska låtarna som är med i programmet, man blir så glad av den sortens kärleksmusik, eller hur?? :)

Trejde dagen av åtta i rad imorgon, cashing!!

Kanske ska man börja skriva igen?

PUBLICERAT DEN: 2009-09-06 KLOCKAN: 09:38:36
Att skriva av sig är väldigt skönt faktiskt, jag ska ge det en chans tänkte jag.
Det är mycket jobb i mitt liv nu, jag jobbar både på laxen och även extra på Konsum, mitt gamla jobb då. Men jag är beredd på det och har själv valt det, och då går det så mycket enklare :) Det gäller att vara väl förberedd att nu blir det mycket ett par veckor och belöningen kommer med lönen.

Min helg har varit lugn, vilket har varit behövligt. Jag jobbar, börjar 11 idag. Jag längtar tills jag kommer hem, för ikväll är det säsongspremiär för 'Ensam mamma söker', älskar de programmet :)
Så jag är bänkad från 20.00 ikväll vid tvn!



RSS 2.0