doften av nystädat

PUBLICERAT DEN: 2010-05-31 KLOCKAN: 21:52:14
Mmmm.. de e jättefint här i lägenheten nu. Dammsugit, skakat alla mattor, torkat golven, dammat, skrubbat, diskat..
Varit riktigt duktig, så belönade mig själv med en smoothie - smarri smarr!

Imorron ska jag träffa en gammal jobbarkompis. Eller så gammal e hon inte. Hon e lika gammal som mig och slutade för nån månad sen bara men vi ska iaf ses :P Saknar henne som attan på jobbet, hon va en av dom jag tyckte bäst om. Som tur e håller man kontakten :)

En annan kul grej e att Emelia kommer ner hit till söder, tänkte säga kusten men hon bor ju med på kusten, hehe, hon kommer iallafall i juli! Längtar! :)

Nu ska jag fortsätta klappa mig själv på axeln över hur duktig jag va på att städa.

Jag älskar min mamma

PUBLICERAT DEN: 2010-05-31 KLOCKAN: 10:31:26
Snart jobb igen, fjärde dagen i rad sen e jag ledig i tre! Wunderbart! :)

Mors dag igår, de va mkt folk på jobbet men inte så mycket som jag väntat mig. Inte i liknelse med förra året. Men ändå bra. Det är roligt att jobba när det är mycket folk, och mycket att göra. Men man hänger ändå med liksom.

Och viktigast av allt, min lilla mammas dag. Vet inte riktigt vad jag tycker om mors/fars dag. Man ger lite extra uppmärksamhet och kärlek till sina föräldrar på dessa dagar men borde man inte göra det lite oftare och under hela året?


Det har vart en bra helg. Jag börjar gilla att tycka om att jobba helgen ibland och nu har jag jobbat tre i rad :) På köpet e jag ledig tre i rad nu.




En underbar morgon

PUBLICERAT DEN: 2010-05-28 KLOCKAN: 10:30:22
Jag hann med en löprunda i höråsen, i solskenet. Mötte några männiksor som också begett sig ut för att ta del av den underbara morgonen denna fredag erbjud.
Jag kom hem, duschade, förberedde frukost och satte mig på balkongen i mina nya utemöbler. Solen värmde underbart och jag bara satt där, läste HN.

Gick in och började göra mig i ordning inför jobb, börjar 11 idag. När jag e klar nu ser jag att det är molnigt ute!
Visst blir man glad då, att man hann ta del av det fina morgonen hade att erbjuda? :) Jag blir det. Då känner jag att jag gjorde det bästa av min morgon för att få en bra start på dagen.

Nu beger jag mig till jobbet och det får gärna vara molnigt resten av helgen nu eftersom jag jobbar.
Ikväll - grill och mys med Fridis! :)


Slutprovsdagen

PUBLICERAT DEN: 2010-05-10 KLOCKAN: 07:59:56
Jag är ett levande bevis på att världen är liten. Men e inte det roligt? :)

Sitter och har läst lite i min naturkunskapsbok, har provet idag kl. 9 och börjar bli lite nervös nu.. Men de kommer gå bra! :) Det är grejer man läst lite om innan så man känner igen det mesta.
Så wish me luck!


lördag!

PUBLICERAT DEN: 2010-05-08 KLOCKAN: 10:12:27
Att sitta i morgonrocken på morgonen, känna att man är ledig, äta en god frukost, lyssna på lite go musik och planera dagen. Är inte det underbart? :)
Igår kväll kom Elin och Anna hit. Vi käkade pizza och kollade på film. Den vi hyrde va dock inte av det bästa slaget så det fick bli Mulan istället.. och efter det Skönheten och odjuret. Disney är oslagbart! Efter dessa filmer och massa skratt va klockan 2.. Jag tror klockan småspringer ibland. För att hinna med liksom. Problemet är att vi andra segstartade inte gör det.. hehe.

Om en timma ska jag träffa min kära vän Malin på stan, vi ska gå i lite affärer och luncha. Ska till systemet och inhandla kvällens flytande intag! Fasen va jag börjar bli laddad nu! Solbacken is the shit. Haha.

De tre senaste dagarna har gått riktigt bra att jobba, en glad Frida är då jag mår som bäst :) Tänk att humöret kan spela in så mycket på en själv och på andra.. man borde lära sig att vilket humör man än är på ska det inte gå ut något negativt över andra i önödan.. men hur lätt är det?


Det finns en fin låt som jag lyssnar på ibland där som sjunger följande..
'Hold me like you want to, instead of like you have to..'
Tänkvärt.




Torsdag och en dag närmare helg

PUBLICERAT DEN: 2010-05-06 KLOCKAN: 08:06:38
Redan torsdag och jag tycker verkligen att veckorna bara susar förbi. De va inte längesen det var helg ju!
Och förra helgen va riktigt nice, gänget samlades hos Larry, grillade och hade det trevlans! Jag kom lite senare för jag hade jobbat, men när jag kliver in i den lilla röda stugan och ser alla mina vänner sitta där infinner sig ett lugn i mig, jag känner mig så trygg tillsammans med dessa människor. Det är en helt underbar känsla.

Jag har haft en riktigt bra morgon, gick och la mig i tid igår och va pigg när jag vaknade idag, tog en promenad och sen en god frukost.
Men.. alltid dessa men. Skoskav, mina promenadskor kan inte va bra, får alltid skoskav, men de blir inga blåsor bara skav och ömt..


Såg på en kompis från Londons facebook idag att de vart rånförsök på Westfiled (stort shoppingcenter), fyra maskerade, beväpnade män hade skjutit sönder halva Tiffanys.. :/ scary, med tanke på att man själv va där för inte alls längesen...

Dammar av bloggen..

PUBLICERAT DEN: 2010-05-05 KLOCKAN: 07:16:35
Sitter i soffan, nyduschad och kollar på morgontv. När jag vaknade i morse hade jag ställt klockan lite tidigare än vanligt för att gå ut på promenad - kom jag ut? Nej!
Jäkla skoskav :/ Får se om det känns bättre ikväll.

För dagen ska tillbringas på worket, hela långa dagen och tre dagar till.


RSS 2.0