Djupa tankar i höstrusket..

PUBLICERAT DEN: 2009-11-16 KLOCKAN: 14:05:06
Denna veckan innehåller mycket roliga planer, och det gör resten av året också. Man vill hinna med så mycket men tiden räcker inte ritigt till. Det är annorlunda på sommaren, då finns allting uppdukat som på ett buffebord och det är bara att välja och vraka. Nu på höstkanten och vintern är det inte så , nu får man välja ut grejer man vill hinna med att göra, planera in, kolla vilka som kan och så vidare.. Mer jobb om man vill hitta på någon helt enkelt.
Men jag gillar det, det infinner sig ett lugn på vinterhalvåret. Det är mörkare, tända ljus, mys och man har mer tid för att umgås med varandra.
Jag gillar vintern, jag älskar den :)

Något jag tycker är svårt, och som många med mig säkert också tycker.. det är att förklara för sina vänner och för sin familj hur mycket man tycker om och älskar dom. Förstår man det ändå? Jag har börjat uppskatta allt så himla mycket mer nu, och jag tror att det beror mycket på olyckan med Tobias. En person kan bara ryckas bort ur ditt liv på en sekund. Kan man då förlåta sig själv om man inte gjort allt för att visa hur mycket personen betyder?
Man ska vara rädd om sig, på alla sätt som går. Det borde vara en lag i Sverige :) För jag kan tycka att alla inte tänker lika mycket på sig själva som dom borde.

Just denna veckan innehåller mycket planer; avslutning på buggkursen, bio, jubileumsfest, inflyttningsfest, tjejkväll, jobb fyra dagar.... ME LIKE!
Denna veckan kommer bli bra och gå i raketfart.
LETS GO!

RSS 2.0