Jag kom inte ihåg när jag hann sitta ner och pusta sist.

PUBLICERAT DEN: 2009-06-09 KLOCKAN: 09:46:21
Jag måste nog ha räknat fel... håller på att räkna hur många timmar jag hittils har jobbat i juni månad och jag blir helt chockad eftersom halva månaden inte gått än.. ska räkna en gång till.
85 timmar fick jag det till, vet inte varför jag blev chockad hehe, tänkte nog 40 timmar i månaden. Men det är ju 40 i veckan som e heltid ungefär - dåså, jag va inte arbetsnarkoman som jag trodde.. men jag bor på jobbet känns det som.
Jag går in på min femte dag i rad nu, jobbar imorgon med men sen är jag ledig torsdag och fredag då syrran tar studenten :) Så stor hon blivit, fan va tiden går.
Jobbar min tredje helg i rad med, känns sådär... men rik som ett troll lär jag väl bli.

Nog om jobb. Igår va jag och Sanna och kollade på fotboll, våra kära vänner som spelar i Korpenlaget 'Himle United' hehe, dom va så duktiga så - vann med 4-0!
Efter de blev det en promenad med Alma och hennes häst tog vi med oss ut , och vilken vacker kväll det va! Jag älskar att bo på västkusten, kommer aldrig flytta härifrån. Inte mer än korta perioder iallafall.

Nästa vecka är det midsommar, ska bli roligt för jag är ledig för en gångs skull! Ida har 20 års fest och det blir troligen att jag åker dit för att sen som det ser ut nu cykla ner till Långås och fortsätta kvällen hos Andreas :) Kommer bli guld.

Planerar en inflyttningsfest också :) Men jag har inte bestämt datum än.. det är lite svårt. Funderar på dagen efter midsommar, men då kommer jag inte ha hunnit komma i ordning så mkt i lägenheten.. annars är den 26e ett alternativ - men kruxet då e att jag inte vet om jag kanske jobbar.. kluriklur de där.  :/ Men de löser sig.

Nu ska jag fixa mig inför jobbet, hoppas på massa laxsugna kunder idag! =)

RSS 2.0