jag kör.

PUBLICERAT DEN: 2009-07-11 KLOCKAN: 07:20:33
Varför ska allt krångla när man inte har tid och ork att fixa det ?

För det första vaknade jag klockan sex idag, hade ställt klockan på sju, så en timmas mindre sömn. Verkligen vad jag behövde, hehe.
Ikväll blir de Kräftfestivalen i Glommen, direkt efter jag kommit hem från jobbet. Det stora problemet är att jag och Frida inte har någon skjuts från Andreas till Glommen, och det verkar inte vilja lösa sig heller :/ Inte nog med det har jag ingen säker skjuts hem, så jag funderar på att köra själv snart, ska ju trots allt jobba imorgon. En förkylning har jag fått med, antagligen sen förra helgen, halsen värker och näsan rinner, fryser gör jag med... så denna dagen har inte börjat bra.
Vill ju inte att förkylningen ska bli värre heller, nästa helg är de ju Wheels & Wings och jag är ledig. Måndag blir nog måndagsklubben med... aa, nej. Jag kör ikväll, thats it.

Gud va jag klagar. hehe. Livet leker på som vanligt, sommaren e här och vädret kunde ju absolut varit bättre, brännan man fick för ett par veckor sen börjar ju redan släppa :/

Dags å fixa de sista innan jag ska till jobbet.!



Long time no see

PUBLICERAT DEN: 2009-07-02 KLOCKAN: 09:27:41
För första gången på ganska länge har jag ingenting att göra, därför passar jag på att uppdatera min blogg, är de några som läser fortfarande ens? :P
vi är strax på väg att åka på födelsedagsfika hos mitt syskonbarn Elsa som fyller ett år idag, jag och Anna och jag är klar tills hon kommer och hämtar mig om en halvtimma.
Efter kalaset bär det  av hem för att fylla bilarna med packningen inför helgen vi ska tillbringa på Ekebofestivalen! :)
Har längtat sen förra året! :)
Och det känns som att man ska flytta dit trots att man bara ska vara där i fyra dagar, med tanke på all packning.

Det har ju hänt en del på senaste tiden med, jag har fyllt år :) I söndags va det, det har varit midsommar och det va nog den bästa midsommarhelgen på mycket länge! Hade superkul helgen igenom :)

Nu vill jag sitta i min brassestol på campingen med en kall öl i handen, kolla in folk och lyssna på vår stereo med guldmusik och som dessutom hörs när man kommer från andra sidan campingen - kan det bli bättre ? :)


RSS 2.0