Hyrfilm en lördag

PUBLICERAT DEN: 2009-01-31 KLOCKAN: 19:46:21
Ska strax ut å möta Linnea, vi ska gå och hyra en film och sitta här ikväll medans jag passar barnen :)
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!
 
Föresten, på fredag är det dags för klippning och färgning av håret! :)
Ska bli väldans kul... !

Pöss å Kram!

Bort med förkylningen och in med pengar!

PUBLICERAT DEN: 2009-01-31 KLOCKAN: 16:46:22
Då va the parents hemma igen..
Barnen har bråkat massor idag med varandra. Kivats och tjafsat om precis allt! Gaaah.. Dom är lika envetna alla tre så det är ju ingen som ger sig innan någon av dem börjar gråta..

Ikväll ska jag vara barnvakt igen faktiskt, visste inte om det först men det va en fest dom va bjudna på som dom hade glömt skriva in.. och inte mig emot om jag ska vara ärlig. Jag behöver kurera mig så jag inte blir mer sjuk och så måste jag spara pengar.
Hade planerat att gå på bio med Linnea först men hon kanske ska komma hit och vi hyr film eller så går vi på bio imorgon istället :) Och i det fallet skulle Helena och Thomas bjuda, inget man tackar nej till .

Barnvakt

PUBLICERAT DEN: 2009-01-30 KLOCKAN: 21:25:13
Satte mig precis i soffan med ett äpple och datorn i knät. Barnen somnade för en liten stund sen och det gick väldigt bra att lägga dom ikväll :)
För er som inte vet så är jag barnvakt idag och tills imorgon. Helena och Thomas är i Sverige på 40 års kalas.
Så idag, jag hämtade Alexander vid 12 i skolan och gick sen med en kompis till honom och hans mamma till Peter Jones för at käka lunch där. Restaurangen där ligger på hägsta våningen, sjätte tror jag det är, och man har utsikt över en stor del av London, mycket vackert :)
Efter lunchen åkte vi ner till Pippa Popins för att hämta flickorna, och hem därifrån kom en förbeställt taxi och hämtade oss för att ta oss hem.
Jag gjorde jättesmarrig köttgryta innan. Det va tomat, paprika, kött, lök, och parmesanost i - och pasta till det. Det va riktigt gott och uppskattat av barnen - vilket är det viktigaste egentligen.

Det har kännts idag att man va ute och svirade igår. Somnade om efter att familjen hade gett sig iväg, jag va uppe och hjälpte till med frukost och klä barnen och så där.. och iväg kom dom och det i tid också.

Nu blir det Desperate Housewives och sen sängen.. !

En vild torsdagskväll!

PUBLICERAT DEN: 2009-01-30 KLOCKAN: 01:27:48
Om jag hade haft sovmorgon imorgon hade jag jublat. HÖGT!
Meeeeen, det har jag inte. Min klocka kommer att ringa klockan sju och jag går upp.
Tyvärr (!?) så har man ju haft en supertrevlig kväll ute så det kommer nog inte vara så roligt att kliva ur sängen :)

Träffade Emma, Johanna och en ny tjej (till!) som heter Anna vid Fulham Broadway.. vi gick och satte oss på en bar i närheten och pratade, drack vin och fyllde på, pratade med en full bög, kollade in hetingar och så vidare.. mycket trevligt som ni förstår :)
Drog vidare till 'The Slug' - där va de massa folk, bra musik och lite mera dricka. Och vi som bara skulle ut och ta en öl...
ja vissa kan då inte behärska sig! Massa dans och trevligt sällskap - guld!
Tänkte på hur det kommer bli sen när man kommer åka här i från , för man har ju skaffat sig några riktigt nära vänner. Kommer kännas konstigt att bara lämna allt...
Men har haft jätteroligt iallafall och nu är jag hemma igen , ska strax sova..
Helena och Thomas ska ta alla tre barnen imorgon till skolorna så jag slipper det. Och det på grund av att dom ska åkt till Sverige! Så dom kommer hem på lördag efter lunch igen, men andra ord - Frida är trebarnsmorsa! =)
 
Vi hörs imorgon, ögonlocken börjar bli ganska tunga nu....

Ingen bra prutare

PUBLICERAT DEN: 2009-01-29 KLOCKAN: 16:58:42
Det gick bra på gymmet tror jag. Eller jag klarade inte att få ner priserna - jag har nog inte den rätta knycken på det.
Men hur som helst så ligger dom lite billigare än andra gym här för att vara så centralt, sen slipper jag ju att betala buss/tunnelbana för att ta mig till gymmet så det sparar jag ju in på :)
Jag tror jag kommer fortsätta på detta gymmet - jag gillar det och dom har bra klasser på dagar och tider som passar mig.

Just nu jobbar jag, Fast det är lungt, Carolina sover och Isabella tittar på en film :)
Ikväll ska jag och Emma ut och ta en öl! Ska bli trevligt, och som det ser ut nu blir det Fulham vi kommer tillbringa kvällen. Dom har många bra pubar och barer där nere men mycket folk och även i vår ålder :) Perfa.


Drabbad

PUBLICERAT DEN: 2009-01-29 KLOCKAN: 11:55:36
Av en dum förkylning - IGEN! Jag vet inte hur man ska bära sig åt för att slippa undra, någon som har nått förslag?

Snart ska jag iväg till gymmet, och prata med dom lite. Jag räknade ut innan att förra året när jag tränade där så betalade jag 69 pund i månaden, vilken jag ska försöka få lite mindre dyrt denna gången. Ännu några tips behövs, på hur man prutar.. det är inget jag är nån hejjare på tror jag. Men hur som helst kommer jag inte betala mer än jag gjorde i höstas.


Dålig uppdatering...

PUBLICERAT DEN: 2009-01-28 KLOCKAN: 22:04:34
Sorry, men uppdateringen av bloggen är inte det som engagerar mig mest just nu tror jag .
Jag har tänkt och funderat hela dagen lång, mycket på om jag ska börja på gymmet igen. På nått sätt saknar jag det!
Jag vet ju själv inerst inne att jag kommer inte att ge mig ut och jogga några gånger i veckan eller gå och simma heller.. det är sånt jag aldrig gör annars och har aldrig gjort, därför svårt att sätta in i rutin.
Men är det värt 7-800 kronor i månaden?! :/ Ja, det är värt det - absolut för jag vill så gärna och jag behöver röra på mig för att jag ska må bra.
Annat som snurrat i mitt huvud också men de problemen ska jag göra mig av med så snart jag fått mod till det.
Så - to be continued.

Tänker hela tiden på hur skönt de skulle vart med ett svettigt spinningpass eller bodypump.. jag ska gå ner på gymmet imorgon och kolla om man kan förhandla ihop nått bra pris , många har avslutat sina gymkort nu på grund av att dom inte har råd i med finanskrisen... så då blir dom nog glada om nån alls kommer och vill starta ett nytt medlemsskap.
Eller nåt. Jag kan ju hoppas iallafall :)


Fika och Playdate

PUBLICERAT DEN: 2009-01-27 KLOCKAN: 09:53:22
Godmorgon!
Alexander är iväg i skolan och Helena skulle på nått ärende, jag är hemma med flickorna och vi ska snart klä oss - eller dom rättare sagt. Senare idag ska vi till Svenska Kyrkan , trevligt värre :) Flickorna älskar det!

Igår va jag ju och fikade med Linnea, en jättetrevlig tjej från Göteborg :) Vi satt ute på ett fik och pratade i ca två timmar. Att sitta ute känna väldigt mycket vår och så är det januari, hehe. Det blev ganska kallt efter ett tag dock..
Efter det va det dags för playdate med Emelia, massa prat och barnen lekte med bilbanor, pussel och byggde koja och allt va dom gjorde :) Tur att dom leker bra tillsammans så vi får tillfälle att umgås också.

Måste kila - plikten kallar.

En ny vecka

PUBLICERAT DEN: 2009-01-26 KLOCKAN: 11:30:39
Lämnade flickorna på PP , gick hem - soligt och fint idag :)
Har strykt lite av barnens kläder nu och tvättar mina egna. Hade inga strumpor kvar så det behövdes verkligen !

Jag ska om en stund bege mig ner till South Kensington för att möta upp en tjej som heter Linnea :)
Vi ska ta en fika tillsammans där och tjöta :) Trevlans.
Efter det ska jag hämta upp flickorna på PP och playdate med Arvid och Elsa väntar i eftermiddag, så ser min dag ut.

Sov som en stock inatt, det va så skönt. Fast somnade inte förren halv elva eller något så det blev lite väl sent med tanke på hur trött jag va.. men jag får ta igen det inatt istälet - eller nått :P

Varför sover jag inte?

PUBLICERAT DEN: 2009-01-25 KLOCKAN: 22:57:02
Det är en bra fråga. Jag är egentligen jättetrött men vet inte riktigt va som håller mig uppe.. har inte orkat göra många knop idag , knappt varit uppe ur sängen..
Men bakfyllesöndagar ska vara sånna :)


Ikväll har jag kommit på en sak. Jag irriterar mig så på människor som när man säger något så ska personen i fråga alltid komma med något värre... så själviskt.

Några sidor i min bok sen sluter jag mina ögon för denna dagen.
En ny dag imorgon med nya tag!

Föresten jag ska skaffa fiskar när jag kommer tillbaka hem till min lägenhet, namn på dom har jag inte kommit på ännu och inte hur många jag ska ha heller. Men mina firrar kommer stortrivas på Björkängsvägen :)

     <3

En svår och jobbig grej

PUBLICERAT DEN: 2009-01-25 KLOCKAN: 17:34:32
Tillbaka i London, och det jobbigaste just nu är att visa för er därhemma att jag finns här trots att jag är så långt borta. Man försöker och försöker att nå fram till någon men räcker liksom inte ända fram...

En riktigt svår och jobbig grej - känner mig otillräcklig ...

<3


Lördagskvällen

PUBLICERAT DEN: 2009-01-25 KLOCKAN: 13:16:37
Hej bakfylla!
Eller så farligt är det inte, men jag är jättetrött - hade kunnat sova några timmar till och funderar faktiskt på att göra det.
Igår hade jag ju förfesten här hemma, Johanna, Emma och Natalie kom och vi drack vin, lyssnade på schlager och lärde känna varann :)
Jättegoa tjejer som det defenitivt kommer att bli fler kvällar ute med!  En riktigt lyckad kväll :)

Efter förfesten åkte vi in till Piccadilly och till 'TigerTiger' - go musik och knökat med folk överallt, kom nästan vilse ett tag å visste inte vart vi va men hittade rätt till sist. Ett stort ställe med andra ord, tror där är 4 eller 5 dansgolv och barer :)
Och dom spelade bra musik!

Dags för Desperate Housewives nu, dagen blir slapp med en promenad senare och kanske träffa Emelia :)

   

'A walk to remember'

PUBLICERAT DEN: 2009-01-24 KLOCKAN: 17:21:07
Tittade på den filmen precis, den år så bra - och så sorglig :/ ni som inte sett den borde göra det för den är verkligen bra :)
Strax ska jag gå ut å fixa dricka tills ikväll , för ikväll kommer det hit tre tjejer som vi ska sitta här och förfesta och sen ut på Londons gator och göra dom osäkra ;)
Har aldrig träffat dom tidigare så detta ska bli riktigt spännande !

Dags att börja göra lite nytta nu då, så man inte står där i sista sekund.

Skål på er !

Tro't eller ej!

PUBLICERAT DEN: 2009-01-24 KLOCKAN: 12:29:31
Men jag kom precis hem från en joggingrunda!
Oj, jag trodde inte jag skulle komma ut på en sådan men ack så fel jag hade. Va ute i nästan en timma och är riktigt stolt att jag orkade, men jag gick lite emellanåt - det ska jag inte sticka under stolen med :P
Man kan inte vänta sig så mycket, har inte sprungit sen i somras ungefär.. :)
Och det ska bli fler joggingrundor, jag behöver det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, lunch och sen kanske en runda på staden - ska se efter ett par skor!

Jag saknar er därhemma, allihopa! Svårt att visa att man finns där utan att vara nära...

Imagination, life is your creation!

PUBLICERAT DEN: 2009-01-24 KLOCKAN: 10:52:10
I'm a barbie girl, in a barbie world - life in plastic is fantastic!
Den låten går varm här hos oss, barnen älskar den. När dom va på Mauritzius va det några som på kvällarna hade en show som bland annat innehöll denna låten. Så nu sitter den som klistrad i deras huvuden och dom vill lyssna på den hela tiden.
Kan ju säg att man börjar bli lite trött på den nu..

Vaknade klockan nio idag, gott att sova lite längre än vanligt. Hade ju gärna sovit längre men det va lite för högljutt för det :P
Familjen är på gång att gå ut, dom ska på ett barnkalas på Gambados - ett lekställe för barn med karuseller, radiostyrda bilar, en stor grej med massa labyrinter och rutchkanor - ett paradis för barn helt enkelt :)

RSS 2.0