Jag älskar mitt nya jobb

PUBLICERAT DEN: 2009-05-27 KLOCKAN: 10:12:25
de gör jag verkligen, jag har skitkul på jobbet, arbetskamraterna är alla i ungefär samma ålder - eller dom flesta är mellan 20-35 år gamla. Vi varierar oss och har olika 'stationer' varje dag vi jobbar och man vet inte vilken man har förren man kommer till jobbet så det blir något nytt varje dag. Jag är glad att jag sökte detta jobbet :)
Det är snart dags att bege sig ner till Falkenberg igen, börjar kl 11 idag.

Imorgon ska jag ge blod för första gången, är inte så nervös än men det kommer nog.. sprutorna är ju inte min bästa vän direkt. Men så klart jag klarar de, :) Det stog om blodgivare i tidningen idag föresten.. och det behövs fler.. så sätt igång! ;)

Ne, dags å dra. vi höres:)

Gekås

PUBLICERAT DEN: 2009-05-26 KLOCKAN: 10:31:00
Igår va jag och Pylle på Gekås, tror jag fick köpt allt jag hade tänkt mig förutom att jag glömde hälften av det mamma skulle ha.. men hon jobbar ju där så hon får köpa de en annan dag :P Fick iaf köpt en tunika, lite godis och annat smått och gott.. småplock som alltid tillkommer när man är där.. varför blir det alltid så?! Det är ju alla smågrejs som gör att de blir dyrt :/

Nu ska jag snart ner till jobbet, Laxbutiken idag och imorgon.

Have a nice daaay!

Har en tuff vecka framför mig

PUBLICERAT DEN: 2009-05-25 KLOCKAN: 12:32:20
Helgen är än en gång slut. Jag och Sanna va nere i Laholm och festade me några vänner från Fegenfesten. Ännu en lyckad fest :)
Idag är första dagen på en tuff jobbvecka. Jag jobbar varje dag fram till söndag, är ledig torsdag bara och då ska jag ge blod för första gången.. Kommer vara trött den dagen troligtvis. Fem av mina sex jobbdagar är 9-10 timmars pass så timmarna skrapas ihom rejält.

Nu ska jag snart åka till  Västanvindens förskola, det är min första dag som vikarie där. Ska bli roligt, känner några som jobbar där sen innan så det blir nog inga problem :)


Rent Hus

PUBLICERAT DEN: 2009-05-20 KLOCKAN: 20:34:57
Jag trodde inte Rent Hus, ett program på fyran, va ett humorprogram. Jag och morsan flabbar i kapp. Kärringen dom städar hos har frusit in en fisk och en koltrast :S Haha.
Hon tog hand om fågeln en vinter och kunde inte begrava den för att det va fruset i jorden ute.. så då lägger hon den i frysen haha. Stackars djur. Hur folk tänkter alltså...
Sen ser det ju ut som ett bombnedslag i hela hennes lägenhet, och så säger hon att hon tycker om att städa? Hur får hon ihop det ?

Har tillbringat större dagen med min Pylle. Hon hämtade upp mig vid ett och vi åkte till stan, gick runt lite å kikade och åkte sen till Läjet och gick och tittade i hamnen där.. efter det va det dags för en tur till Björkäng , doppa fossingarna i vattnet - vilket va ganska gott, inte speciellt kallt alls :) Sen åkte vi runt på snurrgungan där nere me. Riktigt mysdag, nu ikväll har vi vart ute och promenerat :)


Har mycket för mig.

PUBLICERAT DEN: 2009-05-15 KLOCKAN: 09:44:30
Nu är det banne mig helg igen! Jag hänger knappt med. Och mycket har hänt den senaste tiden, jag har fått nytt jobb, på Laxbutiken i Falkenberg. Jag har jobbat 2-3 dagar där nu och trivs jättebra! :)
Jobbar även extra på ett dagis och på gamla jobbet.. Så det är fullt upp med jobb och telefonen går på högvarv.
Jobbigt med kul.
Jag som va riktigt nere ett tag när det gällde jobb och nu går allt som på räls :)
Men man ska inte ge upp, det gjorde inte jag. Den som säger att det inte finns några jobb är bara lat, jag har haft chans till tre sommarjobb och extrajobb på några andra. Ge inte upp!

Fegenfesten förra helgen va guld, roligaste helgen på riktigt länge! Massa gott folk och braa fest! :)
Vi festade, dansade till bra musik, bastade på efterfesten, förfestade i en trädgård med trubadur och 2-300 pers! Sjuka helgen men fasen va skoj!

Idag är jag ledig, men jag jobbar imorgon. Långa dagar blir det men det är gott att känna att när man ska jobba jobbar man, och när man är ledig så är man ledig hela dagen. Det blir 10-12 timmars pass på Laxbutiken de dagar man jobbar, och då får man ju ihop timmar ganska lätt.

Idag blir det promenad strax och i eftermiddag träffa Alma en sväng :)

Snart helg igen, va tiden går..

PUBLICERAT DEN: 2009-05-07 KLOCKAN: 23:03:34
Mina senaste dagar har varit jättebra. Äntligen känner jag att saker och ting börjar rätta till sig, det har inte varit dåligt på något sätt men ändå. Jag har bland annat fått ett nytt jobb, eller till 95%, och det verkar väldigt bra, kul. Jag ska dit och provjobba på måndag och testa på det.
Skickade in en ansökan igår morse, två timmar senare ringer dom och på eftermiddagen är jag där på intervju. Det kallar jag flyt.
Lägenheten har vi fått pratat ut om också och nu kommit fram till att jag kommer att flytta in igen den 17 juni, det är ett tag kvar men att få bo där i sommar kommer vara bäst, ska bli så skönt att ha något eget igen :) Gå och komma som man vill, finns det någon bättre känsla?

Idag har jag och pappa varit och köpt en bil till mig också, väldans bra eftersom jobbet måste köras till. Cykelavståndet är lite väl långt .. En Ford Escort står nu på uppfarten i Rönnås och det är ett vrålåk vill jag lova. Den bilen rullar upp till Fegen imorgon kväll - för dit ska jag, Sanna och My åka :)
Fegenfesten äger rum denna helgen och vi åker upp redan imorgon kväll och sover där för att sen komma hem på söndag kväll. Vi har längtat efter detta sen förra året vi va uppe, en av de bästa festerna jag varit på. Och vi hoppas på en repris iår, och så klart kommer inte våra pojkar uppe i Fegen svika oss :)

Ikväll har jag och Pylle kollat tv och käkat lite ostbricka, om man nu kan kalla det det men det gör vi :) Mys.
Nu ska jag skriva klart min packlista inför helgen och sen sova, imorgon kommer bli en gulddag inledande en guldhelg! Ha det gött allihop!

Välkommen hem Frida föresten, vi ses imorgon gumman :) Skönt att ha dig hemma igen. 

Kan förbereda mig redan nu för morgondagens träningsvärk...

PUBLICERAT DEN: 2009-05-05 KLOCKAN: 22:27:57
Såg nu att jag passerat 400 strecket för inlägg här i bloggen. Det är många inlägg det, eftersom jag inte haft den ett år ännu så är de flera stycker per dag. Vilket inte synts den senaste tiden tyvärr.

Jag är riktigt mör i kroppen idag, har varit iväg och spelat fotboll ikväll för första gången sen i augusti förra året, så det va lite tungt. Men jag tog mig igenom träningen levande, det är det viktigaste ;)
Och det va roligt att spela igen !

Har varit och hälsat på Terre idag, och imorgon kommer Frida hem, hon sitter på nattåget just i detta nu. GULD!

Dags för sängen snart... ska bara kolla klart matchen mellan Man. United - Arsenal.. United verkar ta hem detta..

Hej!

PUBLICERAT DEN: 2009-05-04 KLOCKAN: 22:12:02
Jag får nog börja bli lite bättre på att blogga igen, det är kul när man väl sitter och skriver men det blir inte av så ofta nu längre.
Jag har haft en bra helg, lugn sådan. Jag laddar inför kommande - då vi ska upp till Fegen. Det blir hela helgen och det ska bli så kul ! Jag , Sanna och My åker upp som det ser ut nu - kommer bli guld.

Det är redan tisdag imorgon, tiden går så fort. Fick hem en katalog från Campus idag , ska titta igenom den lite någon dag nu för att se om det finns något intressant att plugga. Men jag känner just nu inget som drar mig åt nått håll. Det är lite jobbigt, att inte veta liksom. Sen vill jag helst inte åka iväg igen från Varberg för att plugga. Inte just nu iallafall.


Valborgsmässoafton

PUBLICERAT DEN: 2009-05-01 KLOCKAN: 19:26:45
Hej Hopp, solen har varit framme hela dagen och visst är den underbar. Pappa har städat garaget idag och vi hade en del pantburkar och flaskor som jag har vart å pantat, två hela sopsäckar.. helt sjukt va man samlar på sig. Det blev en bra peng för dom också.
Jag är trött idag efter en kväll på Grand igår, en riktigt lyckad kväll! :) Roligt folk, Joddla med Siv spelade - kan inte så många låtar med dom men hade roligt ändå , va det är för folk på en fest eller krog gör hela kvällen.

Jag och mamma har vart grillmasters idag, finns det nått godare än grillat ? Vi hade karreskivor med potatissallad och grönsallad till , sen grillade jag lök och champinjoner också - Smurri !


Nu ska jag åka bort till Alma, Ida skulle nog också komma och jag tror det blir Humorgalan och godis :)

RSS 2.0