Fågelkaka på bilfönstret

PUBLICERAT DEN: 2008-09-21 KLOCKAN: 16:04:23
Hehe, Isabella sitter här i jämte mig och målar så ska jag säga till henne vad hon ska måla. Har rabblat lite djur och grejer och börjar på slut på fantasin. Så sa hon "ska jag måla en fågelkaka på våran bil?"
För , för några dagar sen så bajsade en fågel på bilfönstret när vi åkte bil och dom har pratat om det en del sen dess :P

Kalaset va jättebra, barnen fick först leka i en stor borg typ och sedan var det fika och tårta. Barnkalasen är väldigt bekostade tror jag. Den här borgen fanns på National Army museum och detta var då "Kids Zone" som man kunde hyra om man ville ha ett barnkalas där , vilket denna flickans föräldrar hade gjort.
Maten var god, det serverades fish&chips, sandwishes, korv, små pizzor, muffins , godis , frukt och mycket mera.
Rena buffen !
Nu är vi äntligen hemma och Helena och Thomas kommer snart också.
Museet låg nära Alexanders skolan och vi åkte bussen dit och hem. Brukar annars åka tunnelbanan men eftersom jag hade flickorna är det smidigare att ta bussen om det skulle hända något.
Har inte tagit den innan därifrån så det va lite klur innan jag kom på vilken vi skulle ta och vilken station men kom på det tillslut och vi kom hem även idag :)

Nu hoppas jag dom kommer hem snart så jag kan få kvällen ledig , ska går och träna bodypump vid fem och sen bara ta det lungt. La mig vid nio igår och jag tror inte det blir myceket senare idag.. hur trött som helst.

Vad har ni gjort i helgen ?? :)

Klockan är inte ens nio..

PUBLICERAT DEN: 2008-09-20 KLOCKAN: 21:56:12
Och jag är supertrött.
En glad sak föresten, va i affären innan en sväng och hittade torkade bananer! =) MUMMA! Har saknat det , trodde de inte fanna här men ack så fel jag hade. Supergott , man kan äta sig mätt på dom.
Funderar på att sova strax, kommer ju säkerligen få gå upp i natt en eller ett par gånger och trösta trötta barn som vaknar. Och imorgon blir det inte så lungt heller, jag ska med Isabella och Carolina på barnkalas och Alexander ska på ett annat.
På sådana partaj brukar ljudnivån vara på den nivån att man tror att man inte skulle klara av mera. Får hoppas man kommer hem helskinnad även från detta kalas.

Nehe, dags att säga godnatt.. Godnatt !

Museum!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-20 KLOCKAN: 18:23:31
Så nu har vi precis kommit hem från National Science Museum, mycke coola grejer å kika på och prova på . Barnen är nu hungriga och trötta och jag med för den delen, men som tur är så är Caroline och hennes kille här nu och löser av mig lite.. så nu har jag lite ledig tid. Hon ska fixa middagen nu med så jag vilar väl till den är klar :P

Guud va jag är trött.. orkar inte skirva mera nu. Vi hörs senare gott folk =)

Lördag morgon..

PUBLICERAT DEN: 2008-09-20 KLOCKAN: 11:00:01
Det blev en vaken natt, precis som jag trodde.
Carolina och Isabella vaknade två gånger, men som tur va så somnar dom om ganska fort..
Vid sex vaknar Isabella igen och hon får komma in och lägga sig hos mig, och efter en stund när Carolina märker att Bella är borta kom hon också :) Lite trångt var det, min säng är bara 90 cm bred :P
Men nu är vi uppe, påklädda och har ätit frukost allihopa. Tänkte att vi går en sväng till parken senare så Carolina får sova innan vi ska till museet.

Jag drömde mycket inatt, bl.a. att Helena och Thomas kom hem mitt i natten och väkte oss och jag var på fest i Tvååker med det gamla gänget vi hade där...drömmar kan vara så konstiga ibland.

Jag och Pylle :)         

Hehe, Alexander va lite rolig innan. Vi skulle kolla på en film och flickorna ville kolla på Saltkråkan, men det ville inte han. Då pekade han på fodralet och på Tjorven och sa :
"Men denna är jätteläskig, flickor vi kan inte titta på den. I slutet kommer polisbåten och tar henne i fängelse ! "
haha

Jag lyckades

PUBLICERAT DEN: 2008-09-19 KLOCKAN: 21:57:17
Jag har precis lyckats få alla tre barnen i säng och dom sover så gott så =) Gick bättre än vad jag förväntat mig eftersom det är första gången jag lägger dom och Thomas och Helena inte är hemma.
Har inte så mycket mera att säg för tillfället, här är mycket liv och rörelse nere på gatan låter det som..
Hörde härom dagen att söndagen är den största dagen att gå ut här, det känns lite konsigt, inte många som jobbar en måndag morgon ? :P

Nu ska jag snart också sova, vem vet det kanske blir en jobbig natt med mycket vaknande.
Hoppas ni haft en bra fredagskväll hemma i Sverige =)

Natti Natiii

Fredagskväll..

PUBLICERAT DEN: 2008-09-19 KLOCKAN: 20:22:21
Detta blir tredje helgen i rad då jag inte varit ute och festat, det va ett bra tag sen ska jag säga!
Ligger framför tv:n nu alla barnen å myser och dricker mjölk... dom börjar bli lite trötta nu men det är ju helg så vill dom vara uppe lite till får dom gärna det :)

Imorgon ska jag ringa till Emelia och fråga om dom fortfarande är sugna på att gå till museet, i vilket fall så går vi nog dit :) Jag har ju aldrig varit där heller så det ska bli skoj !

Nu ska jag umgås lite med barnen ... :)

Nu vill jag ha vår falukorv på denna sköna dag, å det ska vara faukorv av allra bästa slag.. vilken film ?? :P
Barnfilmer får man kolla sig blind på när man jobbar med detta ! hehe

Hemma igen..

PUBLICERAT DEN: 2008-09-19 KLOCKAN: 16:32:53
Så, då va vi hemma igen efter att ha hämtat Carolina. Isabella sov hela vägen dit och på bussen hem. Hon har lite feber tror jag, känns lite varm... Hoppas hon blir bättre tills imorgon i alla fall - då ska vi ju till museet ! :)

Tittar fortfarande på Saltkråkan, den dvd:n går varm här just nu :) Men det är mysigt..
Det blir lite fel ibland för Carolina är på väldigt bra humör och uppe i varv och Isabella är totalt tvärtom !
Bildas lite irritation kan man säga..

Nu börjar här lukta lite i en viss persons blöja - bäst å gå !

Hej alla !

PUBLICERAT DEN: 2008-09-19 KLOCKAN: 11:57:31
Så, nu har Helena och Thomas åkt till Sverige !
Imorse kom en taxi och hämtade oss och körde oss först till Alexanders skola och sedan till Pippa Pop-ins. Isabella mådde inte bra på morgonen och sa att hon hade ont i huvudet. När vi kom fram till PP kräktes hon också så hon fick följa med mig hem igen.
Nu sitter jag och hon och kollar på Saltkråkan, myys :)
Så ska vi gå och hämta Carolina sen vid två ! Det är jättefint väder idag, inte ett moln på himmelen. Men det kan ju ändra sig jättefort...

Fullspäckad dag!

PUBLICERAT DEN: 2008-09-18 KLOCKAN: 22:26:00
Hade flickorna i morse, jag gick med dom till Holland Park. Kom dock inte så långt för dom skulle stänga av stora delar för att flytta träd till andra platser för att dom skulle kunna växa bättra (?). Vissa roar ju sig .
Efter det hade jag lite fri tid och Helena gick ut med dom en stund och käkade och så.
Då är det gott att bara slappa, vilket jag också gjorde.

Nu i eftermiddag har vi varit och hälsat på hos en svensk familj, som även dom hade en svensk aupair :)
Emelia hette hon , precis som farfars mamma och Nowa!! :) Lite roligt, har aldrig träffat nån som heter det .
Hon var i allafall jättetrevlig och vi ska nog träffas på lördag och gå på museeum tillsammans med barnen.

Va på mitt första spinningpass här ikväll, det va jobbigt och jätteroligt ! Så det kommer det att bli fler gånger. Ganska fullt med folk också, så det verkar vara ganska poppis. Nästa träning tänkte jag ta på söndag, då blir de bodypump =)

Imorgon åker Helena och Thomas till Stockholm och jag ska ha barnen hela helgen. Det kommer bli fullt upp troligen.. lördag kommer Caroline och hjälper mig lite mitt på dagen så att jag får ett litet break, kan nog behövas då =)
Å så kommer dom hem på söndag igen, Helena och Thomas. Det här klarar väl jag ? :)

Pratade i telefon med Frida idag, hon åker till Åre i helgenför att kanske få jobb där och jobba i vinter, LYCKA TILL vännen =) Jag håller tummarna för dig!! Å härligt att höra din ljuva stämma igen, har saknat den !

Skriver mer imorgon, börjar få skrivkramp.

Million miles away.

PUBLICERAT DEN: 2008-09-18 KLOCKAN: 08:49:40

Det är precis vad man är, men som Tur e så finns det internet ! Jag har ju kontakt med dom flesta varje dag :)
Har precis käkat frukost nu, barnen sitter och äter...jag ska ha flickorna nu hela förmiddagen , blir nog en tripp ut !

Det känns att man tränade igår, har ingen träningsvärk (Än) , men det kommer kanske. Kan ju ta ett par dagar ibland.

Nu är jag sjukt sugen på att göra om mitt hår! Det är långt nu tycker jag, jag vill ha en riktig frisyr ! Har kollat runt lite och hittat denna.. ! Vad tycker ni ??
http://deluxecelebrities.com/wp-content/uploads/2008/04/victoria-beckham-clothes-dvb-clothing-line.jpg
Jag tycker den är sjukt snygg!

Nu ska jag göra lite nytta, hörs senare.


Jag är inget datageni...

PUBLICERAT DEN: 2008-09-17 KLOCKAN: 23:13:14
Men lite teknisk måste jag säga att jag är, men när det kommer till datorer som krånglar och man ska veta vad det är för fel .. då är man inte herren på täppan vill jag tala om.
Brorsan försökte hjälpa mig, men är man million miles away så är det inte så lätt.. ska fråga Thomas imorgon, hoppas han kan hjälpa mig med mina problem :)

Det va bra på gymmet, jag kommer nog få träningsvärk imorgon. Konditionen är ju på bottens botten så det va gott att träna. Men gillar inte att va ute i själva gymet, tycker det är mycket roligare att gå på pass som spinning , step eller bodypump =) Spinning blir det imorgon, ska bli skoj ! Ännu en sporre att träna att jag skriver upp det här me ju :P

Men fan va jag känner mig dålig när jag ska snacka engelska! Förstår är jättelätt tycker jag men när jag ska börja prata fastnar orden i munnen på mig typ, eller så kommer jag inte på vad ett visst ord heter på engelska... =/

Föresten, dom glömde ta betalt innan idag för startavgiften som låg på 49 pund (typ 5-600 kr)
Lucky me !! =)

Dags att sova snart, imorgon om jag inte minns fel ska vi träffa en familj som också harn en
aupair, ska bli skoj :) Som sagt, time to sleep.

Det blir aldrig som man tänkt sig.

PUBLICERAT DEN: 2008-09-17 KLOCKAN: 20:51:51
Inte ofta iallafall :)
Idag när jag hämtade Alexander i skolan sms:ade Helena mig och sa att vi skulle gå till en park intill PP, så  vi gick lydigt dit :P När vi skulle hem därifrån va klockan strax efter fem och Carolina skulle hämtas halv sex.
Men vet ni va ? Då startar inte bilen... Lampan i bilen har vart tänd hela tiden och batteriet är dött.
Så jag får gå bort till PP och hämta Carolina och sen ta bussen hem därifrån, hem och laga mat tills de andra kommer.
Nu är klockan typ halv sju här vi är hemma och min spinning skulle börja kvart i sju.
Nu har vi nästan precis och jag har missat spinningen. Men jag kommer gå ner på spinning imorgon istället =)
Nu ikväll blir det bara crosstrainer tänkte jag. Så får jag lite träning iallafall =)

Vi hörs efter jag kommit hem !

Saknar familjen mycket.. Gummikaka i jul Jenny, det lovar jag :)

=)

PUBLICERAT DEN: 2008-09-17 KLOCKAN: 13:44:12

Mår bra just nu ! Nu ska träningen komma igång också .... Va nere på gymmet innan och betalade för tre månader, 207 pund. Dyrtdyrtdyrt, men jag ska se till att det blir värt det !
Ska dit ikväll på spinning, imorgon blir det någon annat pass kommer inte ihåg vad det heter och på söndag bodypump !

Åt precis omelett, hur gott som helst. Och man kan ju blanda i i princip vad man vill. Denna gången blev det paprika, rödlök, broccoli och skinka.. Mumma ! Nyttigt är det ju också :)

Klockan tre ska jag hämta Alexander, får väl åka härifrån strax efter två, det tar tid att ta sig från ett ställe till ett annat. Eller det kan göra det med eventuella förseningar och så. Så det är bra att vara ute i god tid och sen är dom ganska stränga på att man kommer i tid. Kanske ta en fika på stan med Alexander ? :)

Och jag har en rolig nyhet att berätta ! Den första oktober kommer Pylle hit !!! :D Wiiie...!

Läste en klok text i Fridas bilddagbok häromdagen där stog bl.a.

"Att grubbla i 60 sekunder är en hel minut av evigt förlorad lycka"
Man måste försöka allt man kan att alltid tänka positivt på saker, även om det känns som att man nått botten..
Det blir inte bättre av att tänka att det bara kommer bli värre.
Jag känner mig mer positiv och glad nu sen jag kom hit, vet inte vad det beror på men tror jag behövde ge mig själv lite tid, komma bort från vardagen och sätta mig själv på första plats lite mer.

Det blev lite djupa tankar..
tillbaka till att kolla på "Alla vi barn i Bullerbyn" =)







Ensam Hemma

PUBLICERAT DEN: 2008-09-17 KLOCKAN: 09:36:32
Idag slapp jag ta någon av barnen till skola/Dagis - skönt ! Ska hämta Alexander senare vid tre bara. 
Hade vart gott att sova en stund men ska nog gå ner till gymmet och prata lite mer med dom.
Jag ska börja där nu, nu har jag bestämt mig :)
Det vore smidigt att boka pass i förväg , det måste jag fråga om man kan göra ! Så ska jag betala medlemsavgiften också.... Hoppas det kommer vara värt pengarna ! :) Men det blir ju vad man gör det till , eller hur ? 
 
Somnade ganska sent igår , låg och kollade på en massa klipp på YouTube. Finns ju hur mycket som helst så man kan tillbringa en hel dag...
Ikväll blir det spinning tror jag, ser faktiskt fram emot det, det ska bli riktigt roligt !! =)

Lite nya läsare såg jag , vilka är ni ? :)

Nu Lisa, ska vi välta hela Östergötland.., !

PUBLICERAT DEN: 2008-09-16 KLOCKAN: 22:52:42
Ligger och lyssnar på Lars Winnerbäcks duett med Lisa Ekdal där dom sjunger "Kom Änglar" , Den kan man ju lyssna på 1000 gånger utan att tröttna <3

Ni kan lyssna på den här.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=BXAe4xruJNI

  En röst som inte går annat än att älska =) <3


Nu ska jag snart sova.. imorgon kväll tänkte jag prova på spinningen på gymmet :) Hoppas det blir kanoners !
Ska bli gott att komma igång med riktig träning nu, har massvis med spring i benen !!

Nehe.. dags att tänka på refrängen, Natti Natti !

RSS 2.0